Hirdetés

Marvel retrospektív videó - Ilyen volt az első fázis

|

Hirdetés

Egy jó kis összegző videó látott napvilágot, mely a Marvel Cinematic Universe 2008-2012-ig tartó első fázisát öleli fel az első Vasembertől egészen a Bosszúállókig. Ez főképp a korai szólófilmeket foglalja magába, melyek zöld utat kaptak a Vasember nagy sikere után. Ide tartozik a Thor, az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, majd a Vasember 2. Ide lehet venni a Hihetetlen Hulkot is, bár az egy évben jött ki Jon Favreau etalon filmjével. Mindenesetre vele is találkozhatunk a videóban, és ezt a sort a Bosszúállók zárja, melynek bónuszjelenetében baljósan tekintget felénk Thanos, aki nemcsak a második fázisban, de még a harmadikban is vissza fog köszönni. https://www.youtube.com/watch?v=a8joHZ8b3n8 A második fázist a Vasember 3 nyitotta meg, és hivatalosan a Hangya zárta le. 2016-ban érkezünk majd el a harmadik szakaszhoz, aminek nyitófilmjét májusban láthatjuk, ami nem lesz más, mint az Amerika Kapitány: Polgárháború. Kinek melyik volt a kedvenc korszaka a Marvel Univerzumban? Esetleg a harmadik néz ki a legígéretesebbnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.