Hirdetés

Megvannak a Marvel's Runaways főszereplői

|

A Marvel végre bejelentette az azonos című képregényen alapuló Runaways tévésorozat fiatal főszereplőit.

Hirdetés

Még augusztusban jött a hír, miszerint a Marvel Television ezúttal a Hulu streaming szolgáltatással karöltve hozza el a népszerű Marvel képregényeken alapuló Runaways sorozatot. A széria showrunnerei Josh Schwartz és Stephanie Savage, a Pletykafészek és A narancsvidék alkotói lesznek, akik egyben produceri szerepet is betöltenek a Marvel Television feje, Jeph Loeb, valamint Jim Chory és Lis Rowinski mellett. Hosszú ideig nem hallottunk szinte semmit sem a projekt felől, azonban a napokban végre bejelentették a hat fiatal főszereplőt.

Hirdetés

Rhenzy Feliz ("Teen Wolf - Farkasbőrben", "Alkalmi") lesz Alex Wilder, egy hangos és büszke kocka. Kétségkívül egy kicsit magányos, sok szabadidejét tölti videojátékokkal, ám a szíve mélyén a legjobban arra vágyik, hogy újra összeálljon gyerekkori barátaival.

Lyrica Okano ("The Affair", "Felejthetetlen") fogja életre kelteni Nico Minoru-t - egy kemény, intelligens és független tizenévest. A bimbózó wikka Nico gondosan kialakított gót megjelenése elszigeteli őt társaitól és családjától, de talán amire igazán szüksége van, hogy beszélgethessen valakivel. 

Virginia Gardner ("Goat," "Little Bitches") alakítja majd Karolina Dean-t, akinek habár tökéletes modell külseje és szakmailag fehérített mosolya van, ezek mögött hatalmas elvárások és a felelősség súlya nehezedik rá szülei által. A kiváltságosság és tökéletesség ellenére Karolina egy újdonsült vágyat tapasztal, ami arra ösztönzi őt, hogy felfedezze az identitását és saját álmait.

Ariela Barer ("Új csaj", "One Day at a Time"), mint Gert Yorkes csatlakozott, aki egy lila hajú, szemüveges, kortárs lázadó csaj. Sosem halasztja el a pillanatot, hogy szónokolhasson, Gert néha álarcként hordja a pimasz, társadalmi igazságosság harcos személyiséget, hogy ezzel rejtse el valódi érzéseit. 

Gregg Sulkin ("Simlis spinék", "Don't Hang Up", "Anti-Social") Chase Stein lacrosse-játékos, középiskolai szívtipró karakterét fogja életre kelteni. Bár sokan úgy írják őt le, mint egy buta atléta, Chase néha megcsillogtatja ragyogyó mérnöki tudását, ellentétben az ő elképesztően sikeres apjával. 

Allegra Acosta ("100 dolog a gimi előtt", "Just Add Magic") lesz Molly Hernandez, a legfiatalabb és legártatlanabb tagja baráti körének, aki törhetetlen pozitivitásáról és mély tartozni akarásáról ismeretes.

"Valami csodálatos az a móka és kémia, amit ez a csoport tehetséges színész megalkotott, és hihetetlenül izgatottak vagyunk amiatt, hogy életre kelthetjük ezeket a szeretett karaktereket," mondta Jeph Loeb, a Marvel Television feje. 

A Runaways képregény társalkotója és a sorozat tanácsadója, Brian K. Vaughan hozzátette: "Alig várom, hogy a képregények rajongói láthassák, milyen tökéletes választásnak bizonyultak ezek a csodálatos színészek, akik mind oly módon testesítik meg a karakterük szellemét, ahogy én elképzelni sem tudtam volna." 

"Hatalmas hátast dobtunk attól, hogy valósággá tehetjük Brian [K. Vaughan] és Adrian [Alphona] elképesztő történetét. Nagyon örülünk annak, hogy annyira szeretik az általunk összeállított Szökevényeket, mint mi," tette hozzá Josh Schwartz és Stephanie Savage showrunner. 

Minden tinédzser azt hiszi, hogy a szülei gonoszak. Mi van, ha kiderül, hogy tényleg azok? A Runaways hat elképesztően különböző tizenéves történetét követi, akik ugyan alig bírják egymást elviselni, kénytelenek összefogni a megdöbbentő felfedezést követően, hogy szüleik egy gonosz bűnszövetkezet tagjai. A széria vélhetően valamikor 2018-ban debütál a Hulu kínálatában, a forgatás pedig még februárban kezdetét veszi. 

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.