Hirdetés

A Marvel egy Sentry filmet tervez?

|

A The Walking Dead sorozat sztárja, Justin Kucsulain egy lehetséges szerepre utalt a Marvel Filmes Univerzumában.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum harmadik fázisa még csak most nyitott az Amerika Kapitány: Polgárháborúval, de ez nem jelenti azt, hogy nem terveznek előre. Nagyon keveset tudunk arról, mire számítsunk a negyedik fázisban, de nincs kizárva, hogy most egy nagy célzást kaptunk rá: Justin Kucsulain színésznek hála úgy fest, hogy a Marvel Őrszem karakterét (hívjuk a magyar nevén) készül vászonra vinni valamikor a jövőben.

Hirdetés

Kucsulain nemrég feltöltött Instagramra egy fotót, ami talán árulkodó lehet arról, mi köze is van a projekthez. Az Emerald City Comics képregényboltban látható azon a képen, miközben feltart néhány Őrszem képregényt - ráadásul a karakter legjobb sorozatából! -, illetve egy akciófigurát. "Ma összegyűjtöttem néhány lenyűgöző olvasmányt," írja.

•⚡•️Gathered some amazing reading material today. 😉 •⚡️•

Justin Kucsulain (@justinkucsulain) által közzétett fénykép,

Természetesen nem zárjuk ki annak a lehetőségét, hogy pusztán rajong a karakterért vagy épp egy lehetséges szerepért kampányol, de ebben a képregényboltban olyan színészek fordultak meg szerepük bejelentését követően, mint Benedict Cumberbatch (Doktor Strange) vagy Jon Bernthal (Megtorló), ráadásul Kucsulain kiköpött Őrszem. Nemrég egy újabb képet töltött fel Instagramra, ami ezt az állítást is bizonyítja:

Azok számára, akik annyira nem lennének tisztában a karakterrel, Őrszemet, vagyis Robert Reynoldsot leginkább a Marvel Acélembereként tartják számon. Képességeit egy különleges szérumtól nyerte, amely testének minden molekuláját és atomját végérvényesen megváltoztatta. Képessé vált a növényekéhez hasonló fotoszintetikus reakcióra, vagyis a napenergia, bioenergiává történő átalakítására. Mivel a nap korlátlan mennyiségű energiával látja el őt, ezért igazi erejét és képességeinek felső határát szinte lehetetlenség megbecsülni, de a legvalószínűbb, hogy a dühöngő Hulk sem jelentene akadályt neki. Emberfeletti erején kívül rendelkezik a repülés, a sebezhetetlenség, a szuper-gyorsaság és az energiacsapás képességével, hosszú ideig pedig tagja a Bosszú Angyalainak is.

Talán sokáig kérdéses lesz Őrszem jövője a Marvel Filmes Univerzumában, de a harmadik fázist követően nagyon nagy a valószínűsége, hogy belőle is egy kulcskarakter válik. Személy szerint mi ennek igazán tudnánk örülni, hisz remek karakter és érdekes történetei vannak a képregényekben, valamint színész után sem kéne ezek után hónapokig kutatni. Ti mit gondoltok?

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.