Hirdetés

A Marvel-sorozatok szereplőit miért nem láthattuk eddig nagyvásznon?

|

Hirdetés

Biztos sokakban felmerült már a kérdése annak, hogy az olyan, kanonizált karakterek, mint a Fenegyerek, Jessica Jones, vagy a S.H.I.E.L.D. ügynökei miért is nem bukkantak még fel egyetlen nagyvásznas Marvel-filmben? Az Amerika Kapitány: Polgárháború egyik producere, Nate Moore a következőket nyilatkozta ezzel kapcsolatban:

Úgy gondolom, hogy mindenképp lehetséges. Érdekes azonban, hogy a sorozatok idővonala és a filmeké teljesen külön utakon jár, más a tempójuk, előbbi például gyorsan mesél történetet, hiszen van rá 10-20 epizódnyi ideje. Sokszor nagyon nehéz összeegyeztetni a kettőt, de tetszik nekünk az ötlet és talán van esélyünk arra, hogy összehozzuk őket, amíg a történet elmesélésében nem akadályozza egyik a másikat.
Azért is lenne nehéz összetenni egybe a sorozat és mozifilm szereplőit, mert a forgatás teljesen más ütemben zajlik, a Polgárháború forgatása például jóval azelőtt zajlott, hogy a Daredevil második szezonja belekezdett volna a munkálatokba. Szóval előrelátónak kellene lenniük az alkotóknak és a jövőben is úgy kell görgetni a cselekményt, hogy tudatában legyen a sorozat annak, hogy ez vagy az a karakter felbukkant a Polgárháborúban és annak eseményeiben. És Ti? Szívesen megnéznétek Murdock-ot vagy akár Jessica Jones-t egy közelgő, nagyásznas Marvel-filmben?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.