Hirdetés

A Végjáték rendezői Stan Lee-ről készítenek dokumentumfilmet

|

Joe és Anthony Russo ezzel szeretne tisztelegni a képregénylegenda munkássága előtt.

Hirdetés

Joe és Anthony Russo a jövő héten végre mozikba kerülő Bosszúállók: Végjátékkal egy időre maga mögött hagyja a Marvel Filmes Univerzumot, azonban mégsem ez lesz az utolsó olyan munkájuk, amely a Marvelhez köti őket. A rendezőpáros az elmúlt néhány évben Kevin Feige mellett a Marvel Studios legfontosabb figuráivá nőtték ki magukat, ennek hála pedig magával Stan Lee-vel is igen jó kapcsolatot sikerült kialakítanuk, így nemrég úgy határoztak, hogy méltó módon szeretnének elbúcsúzni attól az embertől, aki nélkül ma egészen biztosan unalmasabb hely lenne a világ. 

Hirdetés

Bár a Russo-tesók a Végjáték sajtókörútján szinte minden a filmjüket firtató kérdésre kitérő választ adtak az őket faggató újságíróknak, mégis akadt egy dolog amelyről a legnagyobb örömmel avatták be a kíváncsi füleket. Anthony Russo ugyanis örömmel jelentette be, miszerint jelenleg is gőzerővel dolgoznak egy dokumentumfilmen, amellyel nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, minthogy méltó emléket állítsanak majd Stan Lee életműve előtt. 

Imádjuk Stan Lee-t és azt hiszem van valami különleges abban, hogy a Végjátékban láthatjuk majd az utolsó cameóját. Stan Lee élete lenyűgözött minket, így arra gondoltunk készülünk valamivel, amelyben bemutatjuk a munkásságát a Marvelnél töltött évei alatt. De egyelőre még nem állunk készen arra, hogy többet is eláruljunk erről a projektről. 

Ti örültök ennek a projektnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.