Hirdetés

A Marvel fontolgatja Nova filmes behozatalát

|

Érdekes információkat árult el a Marvel kozmikus oldalát illető tervekről A galaxis őrzői rendezője.

Hirdetés

A galaxis őrzői vol. 2 tegnap jelent meg a tengerentúlon kézzel fogható DVD és Blu-ray kiadásokban, ennek alkalmából pedig a filmet író és rendező James Gunn élő kérdezz-feleleket tartott a közösségi médiában. Mint mindig, most is nagyon sok érdekességet árult el, amiről aztán írhatnak a hírportálok. Ezek egyike a tény, miszerint a Marvel valóban fontolgatja a fan-favorit Nova, különösen a legnépszerűbb Richard Rider-féle inkarnáció vászonra vitelét. 

Hirdetés

Amikor megkérdezték a rendezőt, ő ígéretes válasszal kecsegtetett: 

"Igen, határozottan. Nova neve gyakran felmerül, mint lehetséges használható karakter. A galaxis őrzői vol. 3-ról biztosan tudni kell, hogy a soron következő két Bosszúállók-film után játszódik, és segíteni fog felvezetni az elkövetkezendő tíz-húsz évre a Marvel-filmeket. Valóban kibővíti majd a kozmikus univerzumot. Új karaktereket vezetünk be. Az lesz az utolsó film A galaxis őrzői most ismert felállásával."

Úgy tűnik, hogy Novának nagy eséllyel lehet jövője a Marvel Studios folyamatosan bővülő filmes univerzumában, azt azonban egyelőre rejtély övezi, hogy erre szóló filmben vagy egy új űrbéli csapat tagjaként kerülne sor. A karaktert 1976-ban alkották meg, ahol Rhomann Dey kiválasztotta őt, hogy vegye át az Első Nova rangját világa pusztulását követően. Novaként Richard Rider hatalmas erőt birtokol, sérthetetlen és képes repülni. Képességeit New York védelmére használta, mielőtt csatlakozott volna a Nova Hadtesthez.

A galaxis őrzői jelenlegi felhozatalát a 2018. április 26-án érkező Bosszúállók: Végtelen háborúban és annak 2019-re kitűzött folytatásában látjuk ismételten. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.