Hirdetés

Marvel tervek a közvetlen jövőre nézve

|

A Marvel stúdió mindenható feje, Kevin Feige beszámolt arról, hogy a 2012 nyarán érkező A bosszúállók után milyen Marvel szuperhősökkel találkozhatunk legközelebb a vásznon.

Hirdetés

Vasember 3 (2013. május 3.) - A harmadik etap a név mellett található dátumkor érkezik a Durr, durr és csók rendezőjétől, Shane Black-től. Természetesen Robert Downey Jr. továbbra is főszereplő, Shane Black pedig a direktori feladatok mellett a forgatókönyvet is körmöli Drew Pearce író segítségével. Anniy bizonyos a castingot illetően, hogy Jon Favreau visszatér Happy Hogan-ként, és Hadigép (War Machine) is jelen lesz, akit Don Cheadle alakított.

Thor 2 (2013. június 26.) - 2012 áprilisában kezdi forgatni Patty Jenkins (A rém), aki az első olyan nő lesz, aki Marvel filmet rendez. A forgatókönyvet a Fantasztikus négyes írója, Don Payne készíti el, a főellenfelek között pedig megtalálhatunk majd egy varázslóhölgyet, Amorát aki Thor szerelmére pályázik, ezért meg akarja ölni Jane Foster-t (Natalie Portman). A folytatásban új világokat ismerhetünk meg és állítólag sok mítikus lény, valamint az első rész főgonosza, Loki is benéz.

Hangya (2014) - Edgar Wright és Joe Cornish gőzerővel dolgoznak a szkripten, egy vázlatot már elő is terjesztettek a fejeseknek, akik el voltak ragadtatva az írástól. A projekt többi részéről vajmi keveset tudunk, de ha a rendezést a Haláli Hullák hajnala és a Vaskabátok készítője tárja elénk, rossz csak nem lehet.

Embertelenek (2015) - Az Embertelenek (The Inhumans) a Kree faj által mesterségesen és genetikusan felturbózott csapata, akiket a Földre küldtek az emberiség kiírtására, azonban a terv befuccsolásakor a karakterek nem tértek haza. Az Embertelenek sorai között megtalálható Black Bolt, Lockjaw, Medusa, Karnak, Gorgon, Triton, Crystal és Maximus the Mad. Feige elmondta, hogy egy X-Men szerű filmet akarnak létrehozni, ami a Bosszúállók stílusát követné és annak sikerességétől függ a létrejötte is.

Guardians of the Galaxy (2015) - Feige megerősítette a film elkészültét, a Guardians of the Galaxy-ban hatalmas csillagharcokat láthatunk majd erős csillagközi harcosokkal, akik fajaik utolsó egyede. A csapatban Major Victory, Charlie-27, Martinex és Yondu karaktere kap majd helyet. Rendezőnek és írónak még híján van a projekt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.