Hirdetés

Marvel tervek: Fekete Párduc, A megtorló, Penge, Marvel Zombies és mások

|

Rengeteg megfilmesítési jog szállt vissza a Marvel Stúdióra és Kevin Feige nem is röstellt beszélni olyan címekről, mint Fekete Párduc, A megtorló, Szellem lovas, Penge, Inhumans, Daredevil, Runaways és a Marvel Zombies.

Hirdetés

Sajnos nem minden film valósítható meg, Feige elmondta, hogy melyek a legvalószínűbb címek, beleértve a kevésbé ismert Inhumans-t is. Az ismerősebben csengő nevek, mint Penge, A megtorló, Szellemlovas és Daredevil ismét visszakerültek a Marvelhez, de még meg kell találni a megfelelő helyet és időt, hogy beleilljenek a Marvel jelenlegi terveibe. Az interjúban Feige elég sok mindent elárult, ám Fekete Párduccal kapcsolatban inkább csendben maradt, akiről azt pletykálták, hogy szerepet kap a vásznon (vagy legalábbis a Marvel SHIELD sorozatában). Habár nincs újság T’Challaról, Feige ígyis tudott sokminden másról is beszélni. (folytatásért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.