Hirdetés

Tim Roth szerint nem lesz benne több Marvel filmben

|

Fejlemény A hihetetlen Hulk sztárjától.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum minden szempontból az egyik leggyengébb darabjaként számon tartott A hihetetlen Hulk habár a második produkció volt a nagy egész részeként, a stúdió továbbra is figyelmen kívül hagyja a létezését. Míg a többi film története jelentős szerepet játszik az átfogó világban, a Hulk-ra az eddigi legfontosabb hivatkozás William Hurt szerepeltetése volt a tavalyi Polgárháborúban. Meglehet, ez a címszereplő leváltása, vagy éppen az Universal Pictures miatt van, ahol még mindig csücsülnek Hulk önálló filmes jogai. Ettől függetlenül a rajongók szívesen látnák máig néhány szereplő visszatérését, mint például a Tim Roth által alakította Förtelmet. 

Hirdetés

Roth Emil Blonsky karakterét játszotta a 2008-ban debütált produkcióban, aki Ross tábornok mellett dolgozott az Egyesült Államok kormányának a Hulk elfogására tett kísérleteiben. Hogy egyenlőbbek legyenek az erőviszonyok, Blonsky kapott egy szurit azzal a formulával, amely a szuper-katona szérumot Banner vérével kombinálta, és vált a Förtelemmé. Azóta nem láttuk őt, pedig a színész korábban elhintette, hogy a tervek szerint visszahozzák őt a Bosszúállók: Ultron korában. Mint tudjuk, ez nem így lett, mostanra meg már teljesen megváltozott az álláspontja:

"Nem hiszem, hogy a Marvel valaha használna még, de szórakoztató lenne."

Mivel jelenleg egyáltalán nincs tervben egy önálló Hulk mozi, elég valószínűtlen, hogy bármely másik filmben szerepelne a zöld óriás ellensége. Ám ha a Marvel Studios valaha úgy határozna, hogy készítenek egy filmet Mark Ruffalo főszereplésével - ahelyett, hogy más hősök mellett tűnne fel, mint az igen várós Thor: Ragnarök-ben idén novemberben -, akkor talán megfontolják, hogy felhívják Roth-t egy újabb leszámolásért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.