Hirdetés

Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. - Promó

|

Coulson ügynök (Clark Gregg) köszönt minket a "7-es szinten" a S.H.I.E.L.D. sorozat első TV Spotjában, ami egy rövid betekintést enged az ősszel debütáló sorozatba.

Hirdetés

Mint azt tudjuk, a Marvel beteszi a lábát a TV filmsorozatok világába is, és elhozza nekünk a S.H.I.E.L.D. sorozatot, melyben jobban belelálthatunk az első fázisból megismert szervezet életébe. A pilot epizódot Joss Whedon (A bosszúállók) rendezi, úgyhogy a minőség garantált. Színész fronton sincs probléma, a már jól ismert Clark Gregg ismét felveszi a halálból visszatért Coulson öltönyét, hogy kitanítsa az újonc Grand Ward ügynököt (Brett Dalton). Továbbá főbb szerepekben még Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker és Elizabeth Henstridge. A sorozat idén ősszel indul az ABC csatornán, keddenkénti új epizódokkal. A promóért katt tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.