Hirdetés

Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. - The Biggest Event Trailer

|

Nem sok olyan friss tv sorozat indul idén ősszel, amit annyira várna a nagyközönség, mint az Agents of S.H.I.E.L.D.-et. Jött is egy rövidke előzetes, hogy kibírjuk még ezt a pár hetet.

Hirdetés

Clark Gregg ismét Coulson ügynök szerepébe bújik, aki eddig megmagyarázatlan okoknál fogva visszatér a halálból és egy elit ügynökökből álló csapat élére áll. Az első epizód, melyet Joss Whedon rendezett, szeptember 24-én debütál a külföldi ABC csatornán. Főbb szerepekben még Ming-Na WenBrett DaltonChloe BennetIain De Caestecker,Elizabeth HenstridgeShannon Lucio és J. August Richards. Az előzetesért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.