Hirdetés

Marvels Daredevil 2. évad - Új concept art érkezett

|

Hirdetés

Tavaly ilyenkor nyerhette a világ az első bepillantást a Marvels Daredevil első szezonjába, köszönhetően Joe Quesada művésznek, aki egy exkluzív posztert hozott el akkor a New York-i Comic Conra. Most, egy évvel később, a Netflix sorozata hatalmas sikernek örvend és a második évad már úton is van, ami 2016-ban várható. A NYCC ezen a hétvégén zajlik, és Quesada visszatért egy vadonatúj Daredevil concept arttal, hogy promózza a második etapot.

fulldd
A Marvel’s Daredevil második szezonja meglehetősen nagyobbnak és jobbnak ígérkezik, ugyanis a visszatérő színészek mellett, úgy mint Charlie Cox/Matt Murdock, Deborah Ann Woll/Karen Page, Elden Henson/Foggy Nelson, Scott Glenn/Stick és Rosario Dawson/Claire Temple, látni fogjuk Jon Bernthal személyében Frank Castlet, vagy másnéven a Megtorlót, és Elodie Yung képében debütál a sorozatban a halálos gyilkos Elektra Natchios is. A Marvel’s Daredevil második évada 2016-ban debütál, ám még előtte érkezik a Netflixre a Marvel második sorozata, a Jessica Jones, melynek premierje november 20-án lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.