Hirdetés

Marvels Jessica Jones és Luke Cage - Új hírek és pletykák érkeztek

|

Hirdetés

Gőzerővel készülnek a Marvel Sorozatos Univerzumának bővítésére a Netflixen, melynek a soron következő szériái a Marvels Jessica Jones és a Marvels Luke Cage lesznek. Előbbiről egy casting hír és egy kép, utóbbiról egy pletyka érkezett nemrég. A Jessica Jones sorozat showrunnere, Melissa Rosenberg erősítette meg, miszerint a Marvel’s Daredevilben megismert Claire Temple (Rosario Dawson) feltűnik majd a sorozatban, de az is kiderült, hogy nem ő lesz az egyetlen karakter a Daredevilből, mondván:

Kisebb karakterek feltűnésére számíthatnak majd a nézők.
Továbbá a Marvel végre hivatalosan is közzétette a széria logóját, melyet alább vehettek szemügyre:
jessica-jones-header-4
A Luke Cage sorozatról eddig nem sokat tudunk, még a forgatást sem kezdték meg. A főszereplő kiléte már megvan, most pedig egy lehetséges gonoszt pletykálnak, mégpedig Cornel Cottonmouth feltűnését. Ő egy drogbáró New York-ban, kinek szuper ereje van, mely lehetővé teszi, hogy felvegye szemtől-szemben a harcot főhősünkkel. Kíváncsian várjuk, hogy igaznak bizonyul-e ez a pletyka. Hamarosan kiderül. A Marvels Jessica Jones még idén érkezik a képernyőkre, míg Luke Cage kalandjára csak valamikor 2016 második felében számíthatunk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.