Hirdetés

Marvels Luke Cage - Emmy-díjas színésznő a fedélzeten

|

Hirdetés

Pár hónapot még mindig várnunk kell a Netflix következő Marvel sorozatára, név szerint a Marvel’s Jessica Jonesra, de a csatorna semmi jelét nem mutatja annak, hogy lassítana. Gőzerővel dolgoznak az idén levetített nagysikerű Daredevil második évadán, miközben fokozatosan rakják össze a következő projektjük, a Marvel’s Luke Cage hiányzó darabjait, melyben Mike Colter kelti életre a szuperhőst. A Deadline információi szerint a Netflix és a sorozat showrunnere, Cheo Hodari Coker leszerződtették a négyszeres Emmy-díjas színésznőt, Alfre Woodardot egy kulcsfontosságú szerepre. A karakter neve Minetta, aki egy erősen befolyásos nő a helyi politikai életben, és nagy hatással lesz Luke Cage életére. Azonban lehet, hogy nem ezt a személyt kelti majd életre, ugyanis az a pletyka terjed, hogy ő lesz a képregényekből ismert gonosz Black Mariah (profi bűnöző és drog díler) egyik verziója, aki nem csak Cage-nek, de Iron Fistnek is az ellensége, aki szintén sorozatot kap majd a Netflixen (feltéve, ha a tervezet nem halt még el, ugyanis az Iron Fistről semmit sem tudni a bejelentése óta). Kíváncsian várjuk, melyik karaktert eleveníti majd meg a képernyőn. A Luke Cage nagy valószínűséggel 2016 második felében debütál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.