Hirdetés

Marvels Most Wanted - Berendelték a pilotot

|

Hirdetés

A minap a Television Critics Association sajtótájékoztatóján az ABC elnöke, Paul Lee megerősítette, hogy a csatorna berendelte az Agents of S.H.I.E.L.D. mellékszálát, a Marvels Most Wanted című sorozat pilot epizódját. A széria középpontjába az Adrianne Palicki által eljátszott Bobbi Morse, vagyis Mockingbird és ex-férje, Lance Hunter (Nick Blood) kerül. Paul Lee a TCA paneljén meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott a sorozatról:

Az elkövetkezendő néhány hónapban ezen dolgozunk majd. Igazán jó a forgatókönyv.
Lee erre már tavaly áprilisban is utalt, ám elmondása szerint akkor még nem tartotta az alkalmat megfelelőnek, hogy kiemeljék ezt a két karaktert a S.H.I.E.L.D. ügynökeiből. A piloton az Agents of S.H.I.E.L.D. executive producere, Jeffrey Bell és a sorozat írója, Paul Zbyszewski dolgoznak majd és várhatóan Zbyszewski lesz a showrunner. Ti mit gondoltok erről? Szerintetek van értelme külön sorozatot kapnia ennek a két karakternek?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.