Hirdetés

Birds of Prey - kiderült, hogy ki alakítja Vadásznőt és Fekete Kanárit

|

Fontos szerepek találtak gazdára.

Hirdetés

Múlt héten már megszellőztették, hogy hamarosan kiválasztásra kerülnek a Birds of Prey főszereplői, most ez két karakter esetében meg is történt. A Deadline értesülései szerint Mary Elizabeth Winstead (Fargo, Cloverfield Lane 10)  és Jurnee Smollett-Bell (Underground) leszerződtek a DC női képregényhőseit felvonultató filmjéhez. Előbbi Huntresst fogja alakítani, míg utóbbi Black Canary szerepét kapta meg.

Hirdetés

Az első felbukkanásai alkalmával Huntress még a Helena Wayne nevet viselte, hiszen Batman és Macskanő közös gyereke volt. A karaktert a 80-as években dolgozták át és vált belőle Helena Bertinelli, egy maffiavezér lánya, aki családjának lemészárlását követően vált bűnüldözővé. Valószínűleg a filmben is ezt a verziót veszik majd alapul.

Black Canary alteregója Dinah Drake vagy Dinah Laurel Lanceként ismert. Eleinte nem rendelkezett képességekkel ez a karakter, ám a modernebb feldolgozásokban már kiváló harcművészeti képességeivel és fülsiketítő kiáltásával hoz frászt a rosszfiúkra. Vele már megismerkedhettek az Arrowverzum nézői. Kíváncsiak vagyunk, hogy a filmben mutatnak-e valami újat, amit a sorozatban még nem láttunk tőle.

A Birds of Prey film már a Suicide Squad érkezése előtt a levegőben volt. Az akkori tervek szerint Margot Robbie Harley Quinnje lenne a film főgonosza, akivel szemben Batgirl is harcba szállna. Azt nem tudjuk, hogy azóta mennyiben változtak ezek a tervek, annyi biztos, hogy Batgirl szóló mozija továbbra is tervben van. Joss Whedon távozása után az a Christina Hodson vette át a forgatókönyvírói szerepet, aki a Birds of Prey megírásáért is felelt. A Birds of Prey forgatása akár már idén év végén, de legkésőbb 2019 elején elkezdődhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.