Hirdetés

Mary Poppins 2 - visszatérhetnek az eredeti szereplők!

|

Ismerős arcok is visszaköszönhetnek majd a mozivászonról a klasszikus Mary Poppins folytatásában!

Hirdetés

A klasszikus Mary Poppins-film már több, mint ötven éves: 1964-ben került a mozikba, és öt Oscart is bezsebelt. Mivel a remake-ek, reboot-ok és folytatások aranykorát éljük, a világ kedvenc dadusa sem kerülheti el, hogy újra lecsapjon rá Hollywood. A Mary Poppins Returns (Mary Poppins visszatér) című alkotásban Emily Blunt fogja játszani a főszerepet - azonban az eredeti szereplőket is viszontláthatják majd a nézők.

Hirdetés

A Disney megegyezett Julie Andrews színésznővel, aki eredetileg magára öltötte a varázslatos dadus szerepét. Sőt, Dick Van Dyke-ot is újra láthatjuk majd, aki Bert, a mindig vidám kéményseprő volt a '64-es moziban.  Azonban az még titok, hogy milyen szerepet fognak betölteni a folytatásban.

 

A Mary Poppins visszatér rendezője Rob Marshall (Chicago, Egy gésa emlékiratai, A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken) lesz. A forgatókönyvet David Magee írja P. L. Travers A csudálatos Mary Poppins című gyermekkönyv-sorozata alapján - egyébként nem ez az egyetlen érdekes projektje jelenleg, hiszen a Narnia Krónikái: Az ezüsttrón szkripjét is ő jegyzi. A szereplőgárdában pedig Lin-Manuel Miranda (Belső ellenfél) - aki egy új karaktert, egy Jack nevű lámpagyújtogatót formál meg -, illetve Meryl Streep is feltűnik majd. A film premierjét 2018 karácsonyára tervezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.