Hirdetés

Első képen a Mary Poppins folytatása

|

Kijött az első kép a Mary Poppins újabb részéből, rajta a címszereplővel.

Hirdetés

Akit közben igazán még sem láthatunk. Persze ez érthető, hiszen a premier majd csak 2018 karácsonyán esedékes, de értékelendő, hogy a Walt Disney már most közzétette a Julie Andrews örökébe lépő Emily Bluntról készült képet, aki a jól ismert virágos kalapban, kezében a minden földi jót rejtő táskájával.

Hirdetés

A szereposztás egyébiránt kellően illusztrisra sikeredett, hiszen Blunton kívül feltűnik még Julie Walters (A Harry Potter-filmek Mrs. Weasley-e), Colin Firth, Ben Whishaw és Meryl Streep. Továbbá két színész matuzsálem is tiszteletét teszi: a 91 éves Angela Lansbury alakítja a Ballonos Hölgyet, aki P.L. Travers eredeti gyerekkönyveiben is szerepelt, valamint a szintén 91 éves Dick Van Dyke játssza a fiatalabb Mr. Dawes-t. Utóbbi érdekessége, hogy Van Dyke az 1964-es klasszikusban, Bert, a kéményseprő mellett, elmaszkírozva alakította az idősebb Mr. Dawes-t, a bank zsémbes igazgatóját.

A filmet az Oscar-díjas Rob Marshall (Chicago, Egy gésa emlékiratai, A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken, Vadregény) rendezi, és a történet szerint a Banks gyerekek, Michael (Whishaw) és Jane (Emily Mortimer) már felnőttek és éppúgy a Cseresznyefa utcában élnek, mint egykor, Mary Poppins pedig azután tér vissza, hogy Michaelt nagy veszteség éri. Walters alakítja a házvezetőnőt, Colin Firt pedig William Weatherall Wilkinsként bankot igazgat majd. A Kaliforniai álom a bizonyíték rá, hogy van még igény a derűs musicalekre, a kérdés viszont az, hogy a műfajban rutinosnak számító iparos Marshall képességeit nem haladja-e meg egy ekkora örökséghez nyúlni? Arról nem is beszélve, hogy a Banks úr megmentése tekintetében vajon mit szólna ma az írónő?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.