Hirdetés

Más befejezése is lehetett volna a Logannek

|

Nem volt kőbe vésve az a befejezés.

Hirdetés

Mostanra már nagy valószínűséggel mindenki látta James Mangold Logan-jét, így nyugodtan beszélhetünk arról a bizonyos befejezésről. Illetve hagyjuk, hadd beszéljen Hugh Jackman a befejezéssel kapcsolatos korábbi elképzeléseiről. Ezt figyelembe véve azért idenyomunk egy jókora SPOILER címkét. Csak a miheztartás végett. A továbbiakat tehát inkább csak azok olvassák, akik már látták a filmet.

Hirdetés

A Logan utolsó könnyfacsaró percei ugyan tulajdonképpen perfekt lezárása egy remek filmnek, ezek a könnyfacsaró pillanatok nem volt kezdettől fogva biztos. Legalábbis Hugh Jackman ezt nyilatkozta nemrég, amikor Logan haláláról esett szó.

Mindig ott volt eshetőségnek, hogy Logan meghalhat. Én azonban azt mondtam, ne zárjunk ki semmit, talán a karakter számára sokkal erőteljesebb lenne az, ha nem halna meg. James azonban mindig biztos volt ebben a befejezésben, és igaza is volt. Egy emberi karakterrel ellentétben egy elpusztíthatatlannak vélt személyt nézve sokkal megrendítőbb az, ha haldoklás közben azt mondja: "Hát ilyen érzés.".

Tehát míg Jackman nyitottabb volt egyéb variációkra, Mangold volt az, aki kezdettől kötötte az ebet a karóhoz - és milyen jól tette. Lévén, hogy a színésznek bevallása szerint ez volt a búcsúja az éveken át általa megformált karaktertől, valahogy adta magát, hogy ez a búcsú tényleg végleges legyen. Persze, ha belegondolunk, talán egy naplementés zárlattal se lettünk volna elégedetlenek, vagy egy olyan keserű, melankolikus végkifejlettel, mint amilyen William Munny-nak jutott (Nincs bocsánat), de lássuk be, hogy rég zokogtunk ilyen jót a filmvásznat bámulva. Szóval ha úgy vesszük, ennek tényleg így kellett lennie. De mit gondoltok Ti? Működött volna egy másik befejezés? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.