Hirdetés

Más fejezi be a Splinter Cell film forgatókönyvét

|

Hirdetés

A Ubisoft Motion Pictures elhivatott szándéka, hogy filmet készítsen a Ubisoft birtokában lévő legnagyobb nevekből, így az Assassins Creed, a Ghost Recon és a Watch Dogs mellett vászonra viszik a Splinter Cell sorozatot is, amelyben Sam Fisher, a világ egyik legjobb kéme a főszereplő. A karaktert a nemrég még apokaliptikus sivatagban bóklászó Tom Hardy játssza el, de egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor láthatjuk a vásznon. A sem könnyíti meg a rajongók dolgát, hogy a Comic-Conon most kiderült: már a harmadik író veszi kezelésbe a forgatókönyvet. Doug Liman (A holnap határa, Bourne-filmek, Hipervándor) továbbra is türelmesen várakozik arra a rendezői székben, hogy nekiláthasson vezényelni, de eddig még nem kapott egy épkézláb szkriptet, legalábbis erre enged következtetni azt, hogy a Ubisoft már a harmadik írót jelentette be a filmhez. Eric Singer (Amerikai botrány, A bűn árfolyama) készítette az első tervezetet, de vélhetően a kiadó nem volt megelégedve a munkájával, ugyanis gyorsan odarendelte mellé Sheldon Turnert (X-Men: Az elsők, Egek ura) segítségként. Nem tudni, hogy Turnerék mit nem csináltak jól, mindenesetre a Comic-Con 2015-ön a New Regency és a Ubisoft Motion Pictures kettőse bejelentette, hogy új írót kapott a Splinter Cell film Frank John Hughes személyében.

Hughes kiválasztása felettébb különös, hiszen egyetlen egy forgatókönyvet írt a Warner számára (a Shovel Ready című sci-fi regény adaptációját), viszont színészként több mint hatvan filmmel dicsekedhet. Ti mit gondoltok a Ubisoft választásáról?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.