Hirdetés

Más névvel folytatódik a Hetedik

|

David Fincher egyik legmeghatározóbb és legegyedibb filmjéről beszélünk a Hetedik kapcsán, aki végig látta, az jól tudja, hogy miről beszélek. Fincher nem, de a stúdió folytatná a dolgot...

Hirdetés

S mivel a rendező nem szeretné nevét adni a folytatáshoz, valamint a Hetedik név után sem tehetik oda, hogy Hetedik 2, ezért a New Line trükkös megoldáshoz folyamodott: lecserélik a rendezőt, új nevet kap a projekt és iratnak egy forgatókönyvet, de a Hetedik szellemi örököse lesz a film. Így született meg a Solace nevű thriller, amiben John Clancy (Anthony Hopkins) egy olyan doktor, akinek pszichikai képességei messze felülmúlják a szakemberekét, ezért az FBI felkéri sorozatgyilkosok megtalálására. Direktort még nem sikerült találnia a New Line-nak, de nyilván rendkívül igyekeznek, hiszen a hivatalos közlemény szerint 2012 elején szeretnék kezdeni a forgatást. A szkript első vázlatát egyébként a Ted Griffin - Sean Bailey (Oceans Eleven) páros körmölte, majd James Vanderbilt (Zodiákus, A csodálatos Pókember, Total Recall) csinosítgatta, végül Peter Morgan (Frost/Nixon, Azután) alakította a végső verzióra. Még szerencse, hogy nem egyenes ágon folytatódik, a Hetedik "szépen" le lett zárva!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.