Hirdetés

Kiszáll sorozatából a Hősök egykori sztárja

|

A CBS lassan veterán korba lépő sorozatából kiszáll az első részek óta orvosszakértőt alakító, egykoron a Hősökkel ismertté váló színész.

Hirdetés

Érdekes leírni, hogy az amerikai CBS adón jelenleg péntekenként látható, sokak meglepetésére a napváltás óta megerősödő sorozat, a hetedik évadában járó Hawaii Five-0 veterán korba lép, hiszen az alapját adó azonos című szériából közel 300 rész készült 1968 és 1980 között.

Hirdetés

Az "új" sorozat ennek kicsivel több mint a felét gyűjtötte össze 2010 óta, de a 152 eddig leadott részt sem lehet kevésnek nevezni. A sorozat a hét évada alatt eddig egyetlen állandó karakterét sem vesztette el és csak most, a jelenleg futó szezon 13. részében búcsúzhatnak el a rajongók a csapat egyik oszlopos tagjától, Masi Oka-tól és az általa játszott Dr. Max Bergmantól.

A japán színész, akit korábban négy évadon + egy minisorozaton keresztül láthattunk a Hősök Hiro Nakamura-jaként, most úgy döntött, hogy kiszáll a Hawaii Five-0-ból. Elmondása szerint már kihozták a karakteréből azt, amit lehetett, és az is a kilépés felé billentette a mérleget, hogy évente több mint 18 alkalommal kellett a forgatás miatt Hawaii-ra utaznia és ezt a szoros időbeosztása miatt egyre nehezebben tudta megoldani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.