Hirdetés

Másik napra helyezték át a Hannibalt

|

Hirdetés

Az amerikai NBC csatorna szombat estére helyezte át a jelen állás szerint utolsó évadával futó Hannibalt, ezzel újabb szöget verve annak koporsójába. Mikor idén ugyanúgy a megszokott időpontjára, csütörtökre tért vissza a sorozat, a rajongók még bizakodhattak (csak úgy mint az NBC), ugyanis ez a nap egy fontos sávnak számít a TV-ben, még nyáron is. Semmi nem utalt arra, hogy az amúgy is kicsi (de masszív) nézettség csökkeni kezd. De sajnos így lett. A Hannibal nem hozta az eddigi nézettségi számait, sőt, még kb. a felére le is csökkent az előző évadhoz képest, ami egyet jelentett a sorozat elkaszálásával. Valószínűleg ezért is helyezték át egy másik napra, mert egy elkaszált sorozatnak már úgyis mindegy, melyik nap adják le a maradék epizódokat. A Hannibal még mindig nem talált új otthon magának, és mivel a főszereplőknek nincs szerződésük a 4. évadra, valamint az online sugárzó óriáscégek, mint a Netflix vagy az Amazon passzolták a sorozatot, a folytatásra egyre kisebb az esély. Ugyan Bryan Fuller, a sorozat készítője az nyilatkozta, a 3. szezon egy jó befejezés lenne a történetnek, de nem vetik el annak a lehetőségét, hogy egy egész estés filmben zárják le a sztorit, erre vajmi kevés az esély. Úgy látszik, hamarosan tényleg el kell köszönnünk ettől a mesteri képi világgal, fantasztikus színészekkel és remek történettel megáldott sorozattól. Szomorú. Ti még reménykedtek benne, hogy megmenekülhet valamilyen formában a Hannibal?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.