Hirdetés

Másnaposok 3 - Downey Jr. és Sean Penn a stábban?

|

A Másnaposok folytatása a bevételi siker ellenére szinte az elsőt másolta, ez pedig a kritikusok közül sokaknak nem tetszett. A harmadik rész esetében egészen más élményt ígérnek a készítők...

Hirdetés

A Másnaposok 3 új történettel rukkol elő és nem az előző kettőt majmolja majd, legalábbis burkoltan ezt hallhattuk legutóbb Todd Philips (Cool túra, Terhes társaság, Másnaposok) rendezőtől. A szereplők közül visszatér Bradley Cooper, Ed Helms és Zach Galifianakis, valamint a szinte kötelező karakterré vált Ken Jeong. A Variety azonban tudni véli, hogy további három színésszel tárgyalnak egy-egy szerepről a Másnaposok 3-ban és a szerződés aláírásához legközelebb nem más áll, mint John Goodman. A lap értesülései szerint Goodman gonosz karaktert kaphat, hasonlót, mint a második részben felbukkanó Paul Giamatti. Szintén a Variety hozta le Robert Downey Jr. és Sean Penn esetleges csatlakozását a díszes kompániához, ám arra nem tértek ki, hogy Goodman szerepére lehetnek esélyesek, vagy Todd Philips rendező kívánságlistáján szerepelnek-e. Mindenesetre a Másnaposok 3 forgatása idén szeptemberben kezdődik, a premiert pedig 2013. május 24-re tűzték ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.