Hirdetés

Másnaposok 3 - Jake Gyllenhaal lehetett volna Alan

|

Érdekes dolgot árult el Todd Philips rendező a Másnaposok 3 promózása közben, ugyanis bevallotta, hogy Zach Galifianakis előtt más jelöltjei voltak Alan szerepére.

Hirdetés

Meglepő kijelentést tett a Másnaposok 3 reklámozása közben Todd Philips, aki elárulta, hogy mielőtt Zach Galifianakis megkapta volna Alan karakterét, mást szeretett volna a szerepre. A The Hollywood Reporter információi szerint miután letisztázódott, hogy Ed Helms alakíthatja Stu-t, a producerek gőzerővel keresni kezdték azt a lehetséges színészt, aki elvállalja Alan figuráját. Első körben Jack Black és Paul Rudd szerepelt a stúdió kívánságlistáján, majd később Jake Gyllenhaal került szóba, de az írók véleménye alapján elvetették mindegyik ötletet. Már épp Thomas Haden Church került szóba, mikor a producerek meghallgatták Galifianakis előadását, akit azonnal le is szerződtettek. A vígjáték szerepeket preferáló színész nélkül aligha lenne ugyanaz a banda, amely harmadszorra próbál megnevetettni minket, remélhetőleg nagyobb sikerrel, mint azt az előző rész tette. A Másnaposok 3 hazai premierje május 30, mi pedig igyekszünk majd időben szólni, hogy érdemes-e beülni rá, avagy sem. Szerintetek jó így, hogy Galifianakis lett Alan, vagy az említett színészek közül mást szívesebben láttatok volna helyette?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.