Hirdetés

Másnaposok 3 - Már írják?

|

Bevételi csúcsokat döntöget éppen a Másnaposok második része, a Warner Bros. pedig cselekvésre szánta el magát: leszerződtetett egy forgatókönyvírót a trilógia zárására.

Hirdetés

Legalábbis ezt pletykálja azon író, akit állítólag a stúdió felkért a harmadik rész szkriptjének beteljesítésére - ő az a Craig Mazin, aki a Másnaposok 2, a Superhero és a Horrorra akadva 3-4 forgatókönyvéért is felelt. Szerény elmondása alapján a Másnaposok 3 sztorija nem az előző kettő sémájára fog épülni, drasztikus változtatásokat fognak eszközölni, természetesen a vígjátékos vonulat és vélhetően a főszereplők is maradnak. Mindezek mellett állítólag Amszterdamba látogatnak majd el Stu-ék. Mazin egyébként elárulta, hogy nem esnek a trilógia utáni rókabőr effektusba (ez nem az még?), és a harmadik lesz a mindent lezáró epizód. Ez egyébként meg nem erősített hír, de vélhetően Mazin nem magától találta ki, szóval várjuk a hivatalos közleményt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.