Hirdetés

Másnaposok 3 - Todd Philips elkészíti?

|

Miután az egy meglepően nagy siker lett a pénztáraknál és a folytatás sem kecsegtet kevesebb bevétellel sok újságíróban felmerült a trilógiává bővítés esélyessége, és utána is kérdeztek!

Hirdetés

Todd Philips rendező úr 2009 nyarán hozta össze a Másnaposok című vígjátékot mely az állóvizet némileg felkavarta remek szituációival, poénjaival. A folytatás beteljesedése kétséget sem vonhatott maga után, azonban a két epizód között behozta a Terhes Társaság-ot, ami hasonló vonulatot képvisel és amelyben Robert Downey Jr. brillírozik. A Másnaposok második részéhez érve (amelyet május 26-án kezd forgalmazni az InterCom) kétség sem fér hozzá, hogy újból megtelnek a mozik egy kis vígjátékra éhezőkkel még ha az alap koncepció kísértetiesen hasonlít az előző szituációra is. Mindezen felvezetés után arra szerettem volna kilyukadni, hogy Philips szerint ha a nézőknek bejön a dolog és sikernek könyvelhetik el, semmi sem akadályozhatja meg egy harmadik film létrejöttét is, ami szerény véleményem szerint kicsit erőltetett státuszt birtokolna már. Állítólag ha elkészítené, nem követné az eddigi sablont, hanem adna egy finálét a történetnek és lezárná a fiúk ballépéseit. Ha pedig ő benne van, a srácok miért ne lennének harmadszorra is?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.