Hirdetés

Faragj tököt filmes ajándékcsomagért! (Lezárva)

|

Elrajtolt a Puliwood második Tökfaragó Versenye, amelynek keretében értékes ajándékcsomaggal lehetnek gazdagabbak azok, akik a legkreatívabb filmes/sorozatos témájú tökkel rukkolnak elő.

Hirdetés

A Puliwood történelmében másodszor kerül megrendezésre a nagy Tökfaragó Verseny, amelyre a legfantáziadúsabb megoldásokat várjuk filmes és sorozatos témában tőletek, cserébe pedig a közösségünk csodálata és megbecsülése mellett értékes tárgyakat is bezsebelhettek. 

Hirdetés

A fantáziátokra és kézügyességetekre építő feladat részeként azt kérjük tőletek, hogy filmes, sorozatos, képregényes vagy videojátékos témában faragjátok ki a legvarázslatosabb tököket, a lényeg az, hogy minél kreatívabb, impozánsabb legyen a végeredmény. És hogy mi a pontos teendő? 

A játék részletei: 

• A műveket a puliwood@project029.hu-ra várjuk "tökfaragás" jeligére. 
• A levélhez 2 db jó minőségű fotót kérünk csatolni tökönként: egyet magáról a műről, egyet pedig a készítő nevével a hitelesség miatt. 
• A leadási határidő október 31, csütörtök éjfél, ezt követően a beérkezett műveket megosztjuk a Facebook oldalunkon egy galériában és megszavaztatjuk veletek a három legkiválóbbat. 
• A szavazás november 7, csütörtök éjfélig tart, a három legtöbb szavazatot kapott tök gazdája ajándékcsomagot kap, amelyben többek között helyet kapnak olyan cuccok is, amiket a GameStar, a Deszkavízió, a Zsiger.hu és Varga Tomi képregényrajzoló biztosítottak (ezúton is köszönjük nekik!)

Ha esetleg tanácstalanok lennétek, az elmúlt hónapokban olyan filmekről írtunk, mint a Joker, a Rambo V, a Downton Abbey, az Ad Astra, az Az - Második fejezet, a Volt egyszer egy Hollywood, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw, Az oroszlánkirály és a Pókember: Idegenben, míg sorozatok tekintetében ott volt a The Dark Crystal - Age of Resistance, a Mindhunter, a Good Omens, a Doom Patrol vagy éppen a The Boys is, szóval van miből választani - errefelé találjátok a kritikáinkat. Sok sikert kívánunk, mindent bele! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.