Hirdetés

Mass Effect mozi - Apróbb részletek

|

A Legendary Pictures és a BioWare közös erővel hozza el nekünk sokak kedvenc szerepjátékát, a Mass Effect-et nagy vászonra, és a rajongók türelmetlen kérdéseit sem hagyták figyelmen kívül.

Hirdetés

A Mass Effect mozival kapcsolatban rajongók ezrei tették fel a legkézenfekvőbb kérdést: az első, a második játék sztoriját adaptálják, vagy a First Contact War-t hozzák szemeink elé? A stúdió válaszának értelmében egyik sem, hanem teljesen új sztori lesz, a férfi Shepard karakterével a középpontban. A rajongók arra is kíváncsiak voltak, hogy számíthatunk-e trilógiára filmes berkekben is Mass Effect fronton, de a válasz egyértelmű volt: jelenleg nem trilógiában gondolkoznak a készítők, siker esetében azonban adódik a dolog. További apróbb infó, hogy nem Seth Green alakítja majd Jokert, annak ellenére, hogy szinkronját végig ő szolgáltatta. Hozzá tették még, hogy a BioWare-rel közösen ötletelnek és dolgoznak a munkálatokon, szeretnének egy igazán belevaló és minőségi adaptációt letenni az asztalra. Volt aki rákérdezett a Daft Punk soundtrack-re is, amire csak annyit feleltek, hogy kedvelik a csapatot, de még korai lenne hasonlókról beszélni. A szereposztásról nincsenek infóink, de van saját összeállításunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.