Hirdetés

Masterminds trailer - Galifianakis és Wilson milliókat lopnak (Frissítve)

|

Hirdetés

Zach Galifianakis, Kristen Wiig és Owen Wilson 17 millió dollárt lovasítanak meg az 1997-es észak-karolinai Loomis Fargo bankrablás alapján készült vígjátékban, amelyet Jared Hess (Nevetséges Napóleon, Nacho Libre, Don Verdean) dirigált a színész Danny McBride és Jody Hill (A szerv, Egyszer fent... inkább lent) forgatókönyve alapján. A Masterminds-ban eredetileg Jim Carrey játszhatta volna az időközben lefogyott Galifianakis karakterét, de kiszállt a projektből, így az említett komikus szórhatja a poénokat az időközben Wilsonnal együtt, de rajtuk kívül felbukkan még Jason Sudeikis is a vásznon. A külföldi premier augusztus hetedikén lesz, a továbbiakról viszont meséljen a trailer: Frissítés: megérkezett a szinkronos előzetes és a magyar cím is: Lángelmék. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=3NCt1AOk1pU Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=kg2wMTlRs_s

masterminds-teaserposter-full
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.