Hirdetés

Milyen lett volna a Mátrix Will Smith főszereplésével?

|

Elgondolkodtatok már rajta, hogy milyen lett volna a Mátrix, ha nem Keanu Reeves, hanem valaki más játssza el Neo szerepét? Egy ötletes videó igen és az eredményt látnotok kell!

Hirdetés

Bár John Wick és Constantine is Keanu Reeves ismertebb szerepei közé tartozik, a legtöbben mégis egyből Neóra gondolnak a Mátrixból, ha meghallják a színész nevét. Egy videó azonban eljátszik a gondolattal, hogy milyen lett volna a film Reeves nélkül? 

Hirdetés

Egy bizonyos The Unusual Suspect nevezetű YouTube felhasználó újragondolta a Wachowski-testvérek sci-fi klasszikusát, méghozzá úgy, hogy nem Reeves-t tette meg főszereplőnek, hanem Will Smith bújt a karakter bőrébe - akinek mellesleg annak idején felajánlották a szerepet, de visszautasította az ajánlatot, mert úgy vélték az ügynökével, hogy egy hacker karaktere a közönség szemében negatív lehet. Később a színész bevallotta, hogy már nagyon bánja, amiért nemet mondott. Az alábbi, Men in Black és Én, a robot jeleneteket is tartalmazó videó viszont bemutatja, hogy milyen lett volna, ha rábólint a felkérésre: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.