Hirdetés

Matt Bomer is csatlakozott A hét mesterlövész remakejéhez

|

Hirdetés

Továbbra is nehéz eldönteni, hogy van e létjogosultsága egy olyan klasszikus western feldolgozásának, mint az 1960-as A hét mesterlövész. Mindenesetre Antoine Fuqua (Kiképzés, Támadás a Fehér Ház ellen) igyekszik hasonlóan rangos listát felmutatni a színészek terén, mint John Sturges műve, ami mellesleg szintén feldolgozás volt, méghozzá Akira Kurosawa A hét szamurájának. Az olyan nagy nevekhez, mint Denzel Washington, Ethan Hawke (akik pont Fuqua Kiképzésében brillíroztak utoljára együtt), Chris Pratt, Wagner Morua (Elite Squad), Byung-hun Lee (G.I. Joe 1-2) Jason Momoa és Vincent DOnofrio (Daredevil) mellé most A nagy svindli (White Collar) sztárja, Matt Bomer is csatlakozott, aki az HBO tavalyi filmjével, az Igaz szívvel című filmben nyújtott alakításával egy Golden Globe-ot is bezsebelt, teljesen megérdemelten. Persze a színészek még nem jelentik az automatikus garanciát a jó filmre, pláne nem egy olyan, kifejezetten Amerika specifikus műfajban, mint a western, ami lényegében évtizedek (konkrétan a Farkasokkal táncoló) óta kómában van, és csak néha ad életjelet magáról olyan filmekkel, mint a Nincs bocsánat vagy A börtönvonat Yumába, és Fuqua is mind a mai napig a Kiképzés kritikai sikeréből él, az pedig több,mint 10 éve volt. Ti hogy látjátok? Kell a klasszikus westernnek egy ilyen sokszínű szereplőgárdával rendelkező remake?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.