Hirdetés

Matt Damon beszélt a Bourne 5-ről

|

Hirdetés

Régóta tudjuk már, hogy a 2012-es Bourne spin-off, a Bourne Hagyaték után ismét a Matt Damon alakította Jason Bourne lesz a középpontban. A még mindig cím nélkül futó Bourne 5 jövő júliusában érkezik a mozikba, melyet újfent Paul Greengrass rendez, akinek A Bourne-Csapdát és A Bourne-Ultimátumot köszönhetjük. Bár a történetet továbbra is hét lakat alatt őrzik, annyi azért már kiderült, hogy egy Snowden-utáni világban fog játszódni. Hogy pontosan mit takar ez, még nem tudjuk, ám a napokban Damon újabb információkkal örvendeztette meg a rajongókat:

A 2007-es Bourne-Ultimátum óta a világon egy hatalmas pénzügyi összeomlás, egy nagy gazdasági visszaesés söpört végig. Egy kiberháború és a polgári szabadságjogok eléréséért folyó küzdelem zajlik. Bourne-t egy sötét és megkínzott helyen találjuk majd.
Ugyan nem sok infó, melyet Damon a karakteréről és a történetről elmondott, de több, mint a semmi. Ami még biztos, hogy Alicia Vikander, Tommy Lee Jones és Vincent Cassel is szerepelni fog a filmben. Az előbbi egy számítógépzsenit fog alakítani, Jones egy magas rangú CIA ügynök lesz, míg Cassel formálja majd meg a főgonoszt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.