Hirdetés

Matt Damon Daredevil szeretne lenni, de csak ha Christopher Nolan rendezi

|

Hirdetés

Most, hogy gyermekkori barátja, Ben Affleck magára ölti a szuperhősjelmezt a Batman Superman ellen: Az Igazság hajnalában, Matt Damon is eljátszadozott a gondolattal, hogy beszáll a játékba. A színész így nyilatkozott Affleck belemerüléséről a képregényvilágba:

Szerintem jó hozzáállással közelítette meg a dolgot. Nem azt kérdezte magától, hogy "Akarok szuperhős lenni?" Hanem a jó kérdést tette fel, ami az, hogy "Tudnék-e jó szuperhősfilmet csinálni?"
Damon kiegészítette mondanivalóját:
Ha kínálkozna egy jó lehetőség, még én is fontolóra venném. Számunkra ez a jó lehetőség mindig is Daredevil volt, mert gyerekként imádtuk olvasni a képregényeit. De, amikor ez a lehetőség felütötte a fejét (2003-ban) én beparáztam és nem tudtam döntést hozni. Nem láttam a rendező (Mark Steven Johnson) munkáját és nem tudtam eldönteni. Én nemet mondtam, Ben pedig azt mondta: "Meg kell csinálnom." A film végül egész jól sikerült, még ha Ben nem is volt rá igazán büszke.
De még mindig van remény, hogy Damon a vak igazságosztó szerepébe bújhasson.
Ha Christopher Nolan felkeresne és azt mondaná, hogy meg akarja csinálni a Daredevilt, én egyből igent mondanék.
A Mentőexpedíció sztárjának egyelőre be kell érnie a Netflix és a Marvel közreműködésében készült, nagy sikerű Daredevil sorozat epizódjaival. Damon még utólag azt is megemlítette, hogy barátja, Ben Affleck példáját követve ő is kacérkodik a rendezés gondolatával. Még ha nem is a vak igazságosztó szerepében, de alig egy hét múlva újra láthatjuk Damont, Andry Weir A marsi című bestsellerén alapuló, Ridley Scott által készített filmes adaptációban. A Mentőexpedíció október elsején kerül majd a magyar mozikba. https://www.youtube.com/watch?v=hWAkqMJJaa0
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.