Hirdetés

Ilyen lesz Matt Damon cameója a Thor: Ragnarökben?

|

Nem akármilyen vendégszereplőre lesz érdemes odafigyelnünk a Thor: Ragnarök alatt.

Hirdetés

Figyelem, ez a cikk spoilereket tartalmazhat a Thor: Ragnarök kapcsán! Hamarosan trilógiává növi ki magát a Marvel Thor franchiseja, amelynek harmadik része egészen más stílust igyekszik megütni mint az előző két film. Persze a stúdió szigorúságának hála nem nagyon tudunk sokkal többet a cselekményről annál, amiket a trailerekben mutattak nekünk, de olykor azért előfordulnak szivárgások. Ilyen eset most Matt Damon pletykált cameója is, amit valószínűleg senki sem jósolt volna meg.

Hirdetés

Talán épp ezért is kár, hogy kiderült a Bourne filmek sztárjának vendégszerepe, hiszen így oda a meglepetés hatása, amikor felbukkan majd a képernyőn. Ha már egyszer fény derült rá, akkor beszélünk róla, viszont még mindig meglephetitek magatokat akkor, ha nem olvassátok el a cameo pontos leírását a folytatásban... Még mindig itt vagytok? Jó, akkor mondjuk. A The Weekly Planet Podcast forrásai szerint, amit persze csupán pletykaként kezeljünk, így fog kinézni Matt Damon jelenete:

"Van egy jelenet Asgardban, ahol egy asgardi színházat láthatunk, ahol éppen egy darabot adnak elő, ami gyakorlatilag a 'Thor 1' eseményeit dolgozza fel. Ebben a darabban Lokit egy asgardi színész alakítja, aki nem más, mint Matt Damon."

Taika Waititinek nagyon különleges stílusa és humorérzéke van, szóval abszolút rávall, hogy beépítsen egy ilyen jelenetet a filmbe. Őszintén megvallva azt nem teljesen értjük, hogy hogyan került épp Matt Damon a képbe, de ha a pletyka igaznak bizonyul, akkor biztosan megismerjük a cameo mögötti történetet a film premierje után, ami Magyarországon 2017. november 1-én esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.