Hirdetés

Matt Reeves bemutatta, hogy fog kinézni Robert Pattinson Batmanként

|

Mozgóképes ízelítőn figyelhetjük meg az új denevérembert.

Hirdetés

A forgatás megkezdését hirdető sajtóközleményt követően csupán idő kérdése volt, míg valamilyen formában szemügyre vehetjük a Robert Pattinson által megformált Bruce Wayne alteregóját, ám szerencsére az általában nem túl előnyös lesifotókat megelőzve a The Batman író-rendezője, Matt Reeves maga mutatta meg az újdonsült denevérembert.

Hirdetés

A direktor egy rövid tesztelvételt osztott meg a világgal, melyben közeli snitteken, mellkastól felfelé nézhetjük meg az Alkonyat-sorozat után a nagyköltségvetésű filmek világába visszatérő Robert Pattinson-féle köpenyes igazságosztót. A nagy sikerű Batman: Arkham-játékokra emlékeztető jelmeztervezés mellett az aláfestő zene is könnyedén megragadhatja a figyelmünket, ugyanis mint Reeves megosztásából kiderül, ez a zongorával kísért dallam már a film zenéjéért felelős Michael Giacchino szerzeménye - ennélfogva pedig minden okunk megvan azt feltételezni, hogy ez lesz a címszereplő hivatalos témája az új adaptációban.

A The Batman történetéről jelenleg nem sokat tudni, maga Reeves annyit árult el, hogy noir-hangulatú lesz, és a korábbi mozifilmeknél jóval nagyobb hangsúlyt fektet a címszereplő nyomozói tudására - a legfrissebb értesülések szerint egész pontosan a második évében követhetjük majd nyomon Gotham bűnüldözőjét. Pattinson mellett olyan neveket találunk az impozáns stáblistán, mint Zoe Kravitz (Legendás állatok: Grindelwald bűntettei), Paul Dano (12 év rabszolgaság), Jeffrey Wright (Westworld), Andy Serkis (A majmok bolygója-trilógia), valamint Colin Farrell (Erőszakik, Legendás állatok és megfigyelésük).

A The Batman 2021. június 25-én érkezik az amerikai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.