Hirdetés

Matt Reeves fogja rendezni A majmok bolygója 3-at is

|

Még A majmok bolygója: Forradalom be sem került a mozikba, a kiadó máris a harmadik megvalósítását szervezi.

Hirdetés

2014. július 11-én kezdik vetíteni külföldön A majmok bolygója: Forradalmat, amit Matt Reeves (Cloverfield, Engedj be) rendezett és Mark Bomback (Die Hard 4, Az emlékmás, Farkas) írt, de a két úriember még nem töltheti megérdemelt pihenését, ugyanis a legfrissebb hírek már arról szólnak, hogy a 20th Century Fox felkérte őket, hogy kezdjenek el agyalni a harmadik epizódon is. A majmok bolygója 3 forgatókönyvét tehát Mark Bomback fogja körmölni Reeves segítségével, a projekt pedig állítólag kiemelten fontos a stúdiónak, bár a szerződést csak a rendező írta alá, Bombackkel állítólag még folynak a tárgyalások. Ti várjátok már a Forradalmat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.