Hirdetés

Matthew McConaughey szívesen szerepelne a True Detective 3. évadában

|

Nem biztos, hogy lesz 3. évad, de ha lesz, akkor számíthatunk McConaugheyre.

Hirdetés

Köztudott, hogy az HBO nagysikerű bűnügyi sorozata, a True Detective legendás első évada utáni szereplőváltás nem volt éppen a legszerencsésebb húzás az alkotók részéről, mert sokak szerint nem sikerült a szezonnak megfelelnie az elvárásoknak. De ez nem zárja ki az esetleges következő évad sikerének lehetőségét. Főleg úgy nem, hogy Matthew McConaughey jelezte hajlandóságát a visszatérésre.

Hirdetés

A színész pénteken a The Rich Eisen Show-ban beszélt a sorozatbeli karakteréről és magáról a showról is, ami továbbra is lóg a levegőben. Elmondása szerint ha ismét felkérnék, biztosan elvállalná. 

Beszéltem Nic Pizzolattoval, az alkotóval, aki éppen szünetelteti a projektet. Ha egy szép napon megírja és felkér engem, egy percig sem fogok hezitálni.

Egyelőre azonban Nic Pizzolatto nem állt elő semmilyen biztos tervvel a 3. évadra vonatkozóan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.