Hirdetés

Matthew Vaughn rendezheti a Flash Gordon filmet

|

Hirdetés

Tavaly áprilisban a 20th Century Fox megszerezte a Flash Gordon képregények megfilmesítésének jogait. Ezek az 1930-as történetek egy sportoló srácról szólnak, aki űrbéli kalandokba csöppen, amelynek következményeképpen intergalaktikus hőssé válik. Flash Gordon már többször is a vászonra került, ezek közül a leghíresebb inkarnáció pedig az 1980-as mozi, Sam J. Jones főszereplésével. Habár a képregényeket valóban figyelembe vették a film készítése során, azért ez sem lett egy túlságosan kiemelkedő alkotás, de mindenesetre megvan a maga varázsa. A 20th Century Fox vélhetően egy egyedi irányba viszi majd el a reboot-ot, aminek rendezői székére a Kingsman direktora, Matthew Vaughn az esélyes. Azt még nem tudni, hogy mit fognak kezdeni a történettel, de J.D. Payne és Patrick McKay már dolgoznak a forgatókönyvön, akik a Star Trek 3-hoz is írtak egy tervezetet. Ha Vaughn megegyezik a stúdióval, akkor szinte biztos, hogy író társával, Jane Goldman-nel még módosítgatnak a szkripten. https://www.youtube.com/watch?t=58&v=cyIIYerdlUA

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.