Hirdetés

Max Steel előzetes - itt a szegény ember Vasembere

|

Tron és Vasember találkozása a nagy vásznon, avagy végre itt van a játékon alapuló Max Steel első teljes értékű előzetese.

Hirdetés

Megérkezett a játékon alapuló Max Steel mozifilm első teljes értékű előzetese, aminek megjelenését nem aprózták el annak fényében, hogy a tengerentúlon hamarosan, október 21-én debütál a produkció. A Mattel játéka már két animációs sorozatot is megélt és megtalálta a megfelelő közönséget magának, tehát szabad az út a Dolphin Entertanment előtt, akik felbérelték Christopher Yost-ot ("Thor: Sötét világ"), hogy írja meg a forgatókönyvet, a rendezést pedig Stewart Hendler ("Kegyetlen titok", "H+") bonyolította le.  

Hirdetés

Ben Winchell ("Robin Hood végnapjai", "Tini kísértet") bújik a névadó hős, Max McGrath szerepébe, aki abba a kisvárosba költözik, ahol édesapja egykor tudósként tevékenykedett, ám Max születése után nemsokkal egy rejtélyes balesetben életét vesztette. Miközben az apja múltját illetően keres válaszokat, nem várt fordulat következik be: Egy szerkezet olyan energiákkal ruházza fel őt, amit aztán képes lesz manipulálni és felhasználni különböző célokra. Ekkor még nem beszéltünk idegen szárnysegédjéről, Steelről, akik ketten egyesülve alkotják Max Steel-t, egy páncélozott hőst, aki egy kicsit olyan, mintha mondjuk Tron és Vasember eggyé olvasztanák szerkóikat.

A Stewart Hendler rendezte mozifilm főszerepeiben továbbá Maria Bello ("Amikor kialszik a fény", "Fogságban"), mint Max édesanyja, Andy Garcia ("A keresztapa III", "Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi"), mint Dr. Miles Edwards és Josh Brener ("Szilíciumvölgy"), mint Steel hangja, valamint Mike Doyle, aki nagyszerű választás az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztályban nyújtott teljesítményét követően. Arról egyelőre nincs információnk, hogy Magyarországon mozikba kerül-e a produkció. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.