Hirdetés

Max von Sydow a Trónok harca 6. évadában

|

Hirdetés

És szerencsére nála nem kell a sötétben tapogatózni a karakterét illetően: ő fogja alakítani a Háromszemű Hollót, Bran Stark misztikus mesterét a Trónok harca 6. évadában. Aki esetleg nem ismerné Max von Sydowt: a veterán svéd színész alakította többek között Merrin atyát az 1973-as Ördögűzőből, de feltűnt a Különvéleményben, a Viharszigetben, a Hannah és nővéreiben, és számos Ingmar Bergman filmben is. Valamint a közelgő Star Wars: Az ébredő Erőben is viszont láthatjuk majd. Mostanában csak úgy szállingóznak a hírek az új évad színészgárdájáról. Legutóbb Ian McShane-ről hallhattunk, akinek karakternevét még nem fedték fel, de az biztos, hogy sem neki, sem Sydownak nem lesz sok játékideje. Plusz nem rég jelentették be, hogy minimum 8 évad várható a közeljövőben, és a prequel, vagy spin-off lehetőségét sem zárták ki. De az alkotók szerint míg le nem mennek a szezonok, nem fognak erre fókuszálni. David Benioff és D. B. Weiss tényleg addig üti a Vastrónt, míg meleg.    

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.