Hirdetés

McG rendezheti a Shadowhunters első epizódját

|

Hirdetés

A végzet ereklyéi szériát az ABC Family csatornán próbálják meg életben tartani, méghozzá Shadowhunters címen. Igencsak kétséges az érkező sorozat sikere, de most a rajongók számára van egy biztató hírünk, hiszen most egy olyan rendező/producer jött szóba, aki több sikeres sorozaton is dolgozott már az elmúlt években, mint például a Chuckon, az Odaáton, a Narancsvidéken és a Nikitán. Ő nem más mint, Joseph McGinty Nichol, azaz McG, aki most a Shadowhunters pilotjáért lehet a felelős. A Deadline információi szerint McG ezen kívül vezető produceri szerepkörben mozogna az egész évadon keresztül, és gyakorlatilag emiatt érdemes némiképp bizakodni a sorozat sorsa felől, hiszen ha végigfutjuk az általa rendezett filmeket, akkor azért találunk néhány impozáns darabot. Összességében a lehetőség adott, talán még nem kell temetnünk a Shadowhunters sorozatot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.