Hirdetés

Me and My Shadow - Poszteren a DreamWorks új animációja

|

Ugye nem hittétek, hogy bármikor is animáció nélkül hagy minket a DreamWorks? És ez így van rendjén, főleg ha a Me and My Shadow tervezetről van szó, ahol az emberek árnyéka önálló életre kel.

Hirdetés

A DreamWorks animációs részlege egyszerre több vasat is tart a tűzben, hiszen 2014-ben jön az Így neveld a sárkányodat folytatása, majd a Happy Smekday! című tervezetet kapjuk, de ennyivel nem éri be a stúdió, mivel ekkorra lőtték be a Me and My Shadow dátumát is. Az animációs mese CGI és hagyományos kézi rajzolás ötvözete lesz, aminek meghatározott szerepe lesz: a sztoriban az emberek árnyéka egyszer csak önálló életet kezd élni. A figurákat CGI-vel formázzák, míg az árnyékokat kézzel rajzolják ami így igen izgalmas elegyet alkot majd. A filmet Alessandro Carloni rendezi, aki korábban még nem hozott össze animációs filmet, de részt vett a Cápamese, a Túl a sövényen, a Kung Fu Panda és az Így neveld a sárkányodat munkálataiban. A forgatókönyvet a Steve Bencich - Ron J. Friedman (Mackótestvér 1-2, Nagyon vadon) páros körmöli, a várható megjelenés 2014. március 14. A szinkronhangok között eddig Kate Hudson, Josh Gad és Bill Hader található.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.