Hirdetés

Meadowland - Előzetesen Olivia Wilde és Luke Wilson nyomasztó drámája

|

Hirdetés

Már megtekinthető Reed Moreno drámájának első előzetese, amely a Meadowland címet kapta. Dráma rajongók előnyben, ugyanis már az alig kétperces anyag is sejteti, hogy nem egy felemelő érzést és reményt adó történettel lesz dolgunk. A Meadowland két főszereplőjének (Olivia Wilde és Luke Wilson) küzdelmét láthatjuk, ahogy magukban próbálják meg feldolgozni a közelmúltban történt szörnyű tragédiát. Mondanom sem kell, egyikőjük sem a legegészségesebb módot választotta az események feldolgozására. Az előzetes remekül rejtegeti a tragédia mivoltát, csak sejteni lehet, hogy miért került ilyen helyzetbe Wilde és Wilson karaktere. Az előzetest remekül megszerkesztették, nem árul el kritikus történet eseményeket, épp annyi információt ad, hogy felkeltse az érdeklődést. Példát vehetne a legtöbb nagy költségvetésű film az előzetes készítésről, hiszen manapság rendszerint elfelejtik, hogy mi is lenne kedvcsinálók valódi feladata. A Meadowland színészgárdáját gyarapítja még: Giovanni Ribisi, Elizabeth Moss, Ty Simpkins, John Leguizamo, Kevin Corrigan és Merritt Weaver. Az amerikai mozik kínálatába október 16-án kerül be, Október 23-án pedig már digitálisan is megtekinthetővé válik. https://youtu.be/CU-7aeFplaI

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.