Hirdetés

Meeting Evil - Samuel L. Jackson újra thrillerben

|

A cím nagyon beszédes, valóban Meeting Evil-ek hívják a szóban forgó filmet, valóban Samuel L. Jackson az egyik főszereplő, és komolyan thrillerként gondolunk rá. Még valami? Akad!

Hirdetés

Samuel L. Jackson mellett feltűnik Luke Wilson és Leslie Bibb is, a thriller rendezéséért az a Chris Fisher felel, aki korábban már csomó sorozatba segített be (Chuck, Holdfény, Three Rivers, Döglött Akták, Eureka, Hawaii Five-O), és előállt a Dirty, valamint az S. Darko-val is. A Meeting Evil-ben Jackson egy stoppost fog alakítani, aki megismerkedik Wilson karakterével, és közös utazásuk furcsa vágányra terelődik, nem várt fordulatokkal. A forgatás eddigi ismereteink szerint január nyolcadikán kezdődik. Megjelenésről nincs adat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.