Hirdetés

Még 6 Power Rangers film jöhet

|

A Lionsgate feje még szívesen elnézegetne egy pár Power Rangers filmet.

Hirdetés

Lassan, de biztosan érkezik 2017 márciusában a Lionsgate Power Rangers filmje.  Februárban már láthattuk, hogy milyen ruhában lesznek a főhősök, és a rajongók pozitív reakciójára a stúdió is felfigyelt. Ezért máris egy új, több részes franchise-on törik a fejüket.

Hirdetés

A Variety szerint a Lionsgate egyik konferenciáján a stúdió feje, Jon Feltenheimer megemlítette, hogy még akár hét Power Rangers film érkezhet, azaz a 2017-es után még 6 folytatás várható.

Nagyon, nagyon izgatottak vagyunk a Power Rangers film miatt. Szívesen látnánk 5, 6, vagy 7 filmet belőle. 

Persze ezt a kijelentést még nem lehet hivatalosnak venni, és valószínűleg ezt még egyszer meghányják-vetik a közelgő film fogadtatása után is.

Becky G., Naomi Scott, RJ Cyler, Ludi Lin, és Dacre Montgomery lesznek a ranger-ök, és az Elizabeth Banks által alakított Rita Repulsa ellen fognak harcolni. A rendezői székben Dean Israelite ül majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.