Hirdetés

Még durvább akciókra számíthatunk a John Wick 2-ben

|

Hirdetés

A 2014-ben bemutatásra került John Wick sokunk szívét megdobogtatta "előbb lövök, aztán se kérdezek" akciójeleneteivel és csonttörő attitűdjével, így mindnyájan örültünk, mint majom a farkának, mikor bejelentették: lesz folytatás. Ezzel azonban megnehezítették saját dolgukat az alkotók, hiszen van egy léc, amit muszáj lesz megugraniuk és hogy a rajongók ne kókadjanak majd nagyon a moziból kijövet, hát még feljebb is kell majd tolniuk azt. Mi egyre bizakodóbbak vagyunk, Keanu Reeves pedig nem rest még jobban feltornászni elvárásainkat, minekután ilyeneket nyilatkozott a napokban:

Mi a következő fejezet? Mi lehet ennek a történetnek a folytatása? Felnyitni ezt a világot - ezt a rejtett, bűnvilágot. A világot a bérgyilkosok mögött. Kvázi továbbfejleszteni az akciót - ha az első rész fekete öves volt, hát ez majd egy hármas fokozatú fekete öves lesz. Annyira szórakoztató ez a projekt és remek a karakter.
Még nagyobb, még több, még jobb? Egyértelmű, hogy ezen az úton haladnak tovább az alkotók. Nem bánjuk, Reeves állítása szerint éppen az első rész egyik legjobb aspektusát, a "világábrázolást" akarják tovább vinni, így ha jól keverik a kártyákat, akkor egy igazán kitűnő, amolyan "one-of-a-kind" akciófilm születhet, Reeves pedig tovább folytathatja akciófilmes reneszánszát és végre még többen elismerhetik (ha eddig nem tették volna), hogy ő egy született badass. Egyébként Laurence Fishburne karakteréről is beszélt a színész. Egyelőre azt nem tudni, hogy kinek az oldalán fog állni, azt viszont igen, hogy "The Bowery King"-nek fogják hívni és megvillantja majd a humorérzékét is. Azt pedig hozzá se kell tenni, hogy mennyire jó volt számukra újra együtt dolgozni a Mátrix-filmek után. A John Wick: Chapter Two 2017-ben kerül a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.