Hirdetés

Még egyszer összeáll a CSI: A helyszínelők magyar stábja

|

Hirdetés

A VIASAT3 április 22-én este fogja leadni az egyik talán leghíresebb krimisorozat, CSI: A helyszínelők történetét lezáró tévéfilmet, melyre több olyan karakter is visszatér, akik menet közben kiszálltak a helyszínelős szériából. Így újra láthatjuk majd Grissom szerepében William Petersent, de visszatér még egy utolsó ügyre Marg Helgenberger (Willows), Jorja Fox (Sidle) és Paul Guilfoyle (Brass) is, és az alapszereplők közül egyedül talán csak az a George Eads nem teszi tiszteletét a zárásban, aki nem első alkalommal szólalkozott már össze a sorozat készítőivel.

csitevefilm2
Az április 22-én, 21:35-kor kezdődő tévéfilmre pedig nem csak az ismert karakterek, hanem azok magyar hangjai is visszatérnek, és ez lesz talán az utolsó alkalom, hogy Forgács Pétert Gill Grissomként, Szórádi Erikát pedig Catherine Williows-ként hallhatjuk majd. A szinkron stáblistája alapján ahol meg lehetett oldani, oda a bevállt színészeket hívták, és így nem csak vizuálisan, hanem hangban is újra összeáll a legendás helyszínelős csapat. William Petersen (Gil Grissom) – Forgács Péter Marg Helgenberger (Catherine Willows) – Szórádi Erika Paul Guilfoyle (Jim Brass) – Sörös Sándor Ted Danson (D.B. Russell) – Jakab Csaba Jorja Fox (Sara Sidle) – Agócs Judit Eric Szmanda (Greg Sanders) – Schmied Zoltán Robert David Hall (Al Robbins) – Várday Zoltán Wallace Langham (David Hodges) – Imre István David Berman (David Phillips) – Kapácsy Miklós Elisabeth Harnois (Morgan Brody) – Lamboni Anna Jon Wellner (Henry Andrews) – Renácz Zoltán Melinda Clarke (Lady Heather) – Törtei Tünde Jason Gerhardt (Anthony Hurst) – Dányi Krisztián Larry M. Mitchell (Mitchell) – Papucsek Vilmos Marc Vann (Conrad Ecklie) – Rosta Sándor Magyar szöveg: Ottlik Gabriella Hangmérnök: Bederna László Szinkronrendező: Orosz Ildikó A szinkront az SDI Media készítette.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.