Hirdetés

Még idén elkezdik forgalmazni a 4K-s Blu-ray filmeket

|

Hirdetés

A nagy hollywoodi kiadók hamarosan megkezdik a 4K-s Blu-ray filmek forgalmazását, amely azt jelenti, hogy mire az Ultra HD paneles televíziók és a 4K-kompatibilis Blu-ray lejátszók annyira elterjednek hazánkban, hogy kedvező áruknak köszönhetően egy átlagos háztartásban is fellelhetőek lesznek, addigra bőven lesz rájuk elérhető tartalom is - jelenti a PCWorld. A Universal Pictures közleményéből kiderül, hogy az első Ultra HD Blu-ray filmjeik már ezen a nyáron a boltok polcaira kerülnek, az első fecskék között köszönthetjük majd a Warcraft: A kezdetek és a Jason Bourne filmeket is. Persze ez még nem minden, a hollywoodi gigászok együttesen 2016 végéig körülbelül 100 filmet szeretnének majd piacra dobni 4K Blu-ray formátumban.

warcraft-movie-posters-logo
Ahogyan arra a PCWorld is rámutat, egyelőre nincs pontos információ róla, hogy mennyibe fognak kerülni a kiváló képminőségű korongok, viszont a The Verge spekulációi alapján várhatóan 9000 forint darabonkénti árcédula gondolatával kell megbarátkoznunk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.