Hirdetés

Elkezdődött Jason Statham óriáscápás filmjének forgatása

|

A nemzet aranya filmek rendezője nem akármilyen projektet hoz éppen tető alá a meg képében: összeereszti a világ egyik legkeményebb akcióhősét a világ egyik legnagyobb tengeri ragadozójával.

Hirdetés

Ha másról nem is, arról biztosan mindenkinek beugrik Új-Zéland, hogy itt forgatták A Gyűrűk Ura filmeket. Ezúttal azonban nem egy újabb Tolkien adaptációt vesznek a különleges helyszínen, hanem egy akció-thriller készül Meg címmel. A produkció rendezői székét A nemzet aranya-filmeket készítő Jon Turteltaub foglalta el, neki köszönhetjük, hogy Jason Statham megkapta a főszerepet és hogy feltűnik mellette Li Bingbing (A kaptár: Megtorlás, Transformers: A kihalás kora) is. 

Hirdetés

A helyszínválasztás pedig egyáltalán nem véletlen. A csodás sziklák, az óceán és a szigeten működő digitális utómunkacégek is rendkívül csábítóak voltak a készítők számára. A Meg sztorija ugyanis egy mélytengeri tengeralattjáróban játszódik, amely egy tudományos munka miatt merül alá, azonban olyan történik vele, amire senki sem számított: megtámadja egy rég kihaltnak hitt lény. Az eset után a jármű magatehetetlenül fekszik a Csendes-óceán egyik legmélyebb pontján, a legénység pedig nem tudja, hogyan szabadulhatna meg a szorult helyzetből. Az idejük rohamosan fogy, és mindenki egy mélytengeri mentőbúvár (Statham) segítségében reménykedik, azonban a tengeralattjáróhoz egy 25 méteres őslényen, a megalodonon át vezet az út. (A kép csak illusztráció.)

A forgatás elkezdődött a héten Turteltaub irányításával, aki Dean Georgaris (Lara Croft: Tomb Raider, A felejtés bére), valamint Jon és Eric Hoeber (Red, Csatahajó, Vakító fehérség) forgatókönyvéből dolgozhat Tom Stern producerrel az oldalán. A bonyolult körülmények között zajló filmezés és az utólag szükséges sok digitális trükk miatt a premierre 2018. március 2-ig várnunk kell. A mellékszerepekben feltűnik majd Cliff Curtis (Fear the Walking Dead), Rainn Wilson (A hivatal, Juno, Super), Ruby Rose (Orange is the New Black), Ólafur Darris Ólafsson (A törvény nevében, A barátságos óriás) és Masi Oka (Hősök, Hawaii Five-0). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.